MARIA TERESA GRAU MONTAÑA

MARIA TERESA GRAU MONTAÑA

Agregat

Scopus Author ID: 35619766200
Researcher ID: D-3074-2011
Àrea de coneixement : Matemàtica Aplicada

Grup de Recerca: Sistemes dinàmics aplicats en energia solar

Informació de contacte
Matemàtica
Avda. Jaume II, 69
973702700
maite.grau(a)udl.cat

Activitats anteriors

Becaria FPU. Universitat de Lleida. 01/04/2001 - 16/12/2004
Ajudant AJEU. Universitat de Lleida. 17/12/2004 - 31/08/2005
Professora Lectora. Universitat de Lleida. 01/09/2005 - 10/11/2008
Professora Agregada. Universitat de Lleida. 11/11/2008 - 21/10/2019

Altres Mèrits o aclariments

En la tesi vaig obtenir la Menció de Doctorat Europeu (Mèrits relacionats amb l'activitat investigadora)
Des de l'any 2000 formo part del grup de recerca de la Universitat de Lleida 'Seminari de Sistemes Dinàmics', la pàgina web del qual és http://www.ssd.udl.cat (Mèrits relacionats amb l'activitat investigadora)
Sóc sòcia de la Sociedad Española de Matemática Aplicada des de l'any 2000 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtenció de l'acreditació de Col.laborador per l'AQU Catalunya en Abril de 2005 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtenció de l'acreditació de Lector per l'AQU Catalunya en Abril de 2005 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Soc membre de la xarxa temàtica DANCE que està formada per 21 nodes liderats per grups en universitats espanyoles i que té com a pàgina web http://www.dance-net.org/. La finalitat d'aquesta xarxa és l'estudi de 'Dinàmica, Atractors i Nolinealitat: Caos i Estabilitat.' (Mèrits relacionats amb l'activitat investigadora)
Obtenció de l'acreditació de Ayudante Doctor per l'ANECA en Maig de 2005 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Soc revisora de la Zentralblatt des de l'any 2005. Web de l'organització: http://www.zentralblatt-math.org/ (Mèrits relacionats amb la qualitat i difusió de resultats de l'activitat investigadora)
Obtenció de l'acreditació de Profesor de Universidad Privada per l'ANECA al Gener de 2008 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtenció de l'acreditació de Profesor Contratado Doctor per l'ANECA al Gener de 2008 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Al Desembre de 2007, he complert 1 trienni d'antiguitat com a PDI en la Universitat de Lleida (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtenció de l'acreditació de recerca per l'AQU Catalunya en Setembre de 2008 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Sóc sòcia de la Societat Catalana de Matemàtiques des de l'any 2008 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He format part de l'organització i del jurat del FotoMath 2009, I Concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel Departament de Matemàtica de la UdL. http://www.fotomath.udl.cat (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtención del Certificado de acreditación nacional para concurrir a concursos de acceso al cuerpo de Profesores Titulares de Universidad, concedido por el Consejo de universidades del Ministerio de Educación, en Noviembre de 2009 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Al Desembre de 2010, he complert 2 triennis d'antiguitat com a PDI en la Universitat de Lleida (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He format part de l'organització i del jurat del FotoMath 2011, segona edició del Concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel Departament de Matemàtica de la UdL. http://www.fotomath.udl.cat (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He participat com a Coordinadora del PIT (zona d'entrenament) en la competició First Lego League celebrada a Lleida el 18 de febrer de 2012. http://fll.blogs.udl.cat/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Sóc col.laboradora del Centre de terminologia en llengua catalana TermCat, des de l'any 2012. Web: http://www.termcat.cat (Mèrits relacionats amb la qualitat i difusió de resultats de l'activitat investigadora)
He participat com a Coordinadora del PIT (zona d'entrenament) en la competició First Lego League celebrada a Lleida el 16 de febrer de 2013. http://fll.blogs.udl.cat/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Al Desembre de 2013, he complert 3 triennis d'antiguitat com a PDI en la Universitat de Lleida (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He participat com a Cap de Zona del PIT (zona d'entrenament) en la competició First Lego League celebrada a Lleida el 22 de febrer de 2014. http://fll.blogs.udl.cat/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He format part de l'organització i del jurat del FotoMath 2013, tercera edició del Concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel Departament de Matemàtica de la UdL. http://www.fotomath.udl.cat (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Sóc col.laboradora de la Secció de Ciències Experimentals, Matemàtiques i Tecnologies de la Fundació Pública Institut d'Estudis Ilerdencs, des de l'any 2013. Web: http://www.fpiei.cat/ca/departaments/ciencia-tecnologia/experimentals-matematiques-tecnologies (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He participat com a Cap de la zona del PIT (zona d'entrenament) en la competició First Lego League celebrada a Lleida el 21 de febrer de 2015. http://fll.blogs.udl.cat/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Obtenció de l'acreditació de recerca avançada per l'AQU Catalunya en Octubre de 2016 (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He format part de l'organització i del jurat del FotoMath 2015/16, quarta edició del Concurs de Fotografia Matemàtica organitzat pel Departament de Matemàtica de la UdL. http://www.fotomath.udl.cat (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
Al Desembre de 2016, he complert 4 triennis d'antiguitat com a PDI en la Universitat de Lleida (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He participat com a Cap de Floaters en la competició First Lego League celebrada a Lleida el 25 de febrer de 2017. https://flllleidablog.wordpress.com/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He estat distingida amb la Menció a la Qualitat Docent del Grau en Arquitectura Técnica i Edificació de l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, durant el curs 2016-2017 (Mèrits relacionats amb la qualitat de l'activitat docent)
Soc revisora de la MathScinet des de l'any 2015. Web de l'organització: https://mathscinet.ams.org/mathscinet/ (Mèrits relacionats amb la qualitat i difusió de resultats de l'activitat investigadora)
L'any 2018 he estat seleccionada 'Distinguished reviewer of Zentralblatt MATH' (http://www.zentralblatt-math.org/) (Mèrits relacionats amb la qualitat i difusió de resultats de l'activitat investigadora)
Al Desembre de 2019, he complert 5 triennis d'antiguitat com a PDI en la Universitat de Lleida (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)
He participat com a mentora en l'activitat WomanTechMakers Lleida celebrada el 23 de març de 2021. https://www.womentechmakerslleida.com/ (Mèrits relacionats amb l'activitat professional)

Estades a Centres de Recerca

Université de Montréal. Montreal. CANADÀ. 2001 (1 Mesos) . Participació en les tasques de recerca de l'equip format per Javier Chavarriga i Dana Schlomiuk . Doctorand
Universidad de Valladolid. Valladolid. ESPANYA. 2001 (0 Mesos 15 Dies) . Estada de recerca sota la supervisió del Professor Felipe Cano . Doctorand
Universidad Nacional de Rosario. Rosario. ARGENTINA. 2001 (15 Dies) . Participació en les tasques de recerca del grup 'Teorías Cuánticas Relativistas y Gravitación' . Doctorand
Universidad Técnica Federico Santa María. Valparaíso. XILE. 2001 (1 Mesos) . Participació en tasques de recerca conjuntes amb els professors Eduardo Sáez i Iván Szántó . Doctorand
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2003 (7 Mesos) . Realització d'una part de la tesi doctoral amb el professor Héctor Giacomini (codirector de la mateixa). . Doctorand
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2005 (0 Mesos 7 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Héctor Giacomini (Univ. Tours) i Jaume Giné (UdL) . Post-doctoral - Abril de 2005
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2006 (0 Mesos 10 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb el Professor Héctor Giacomini (Univ. Tours) . Post-doctoral - Novembre de 2006
Universitat de les Illes Balears. Palma de Mallorca. ESPANYA. 2007 (0 Mesos 9 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb la Professora Ma. Jesús Álvarez. . Post-doctoral - Novembre de 2007
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2008 (0 Mesos 7 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Héctor Giacomini (Univ. Tours) i Isaac A. García (UdL) . Post-doctoral - Març de 2008
Université Paul Sabatier de Toulouse. Toulouse. FRANÇA. 2008 (1 Mesos 0 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professor Lubomir Gavrilov . Post-doctoral - Juny de 2008
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2009 (0 Mesos 6 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Héctor Giacomini (Univ. Tours) i Isaac A. García (UdL) . Post-doctoral - Octubre de 2009
Universidad de Oviedo. Gijón. ESPANYA. 2011 (0 Mesos 7 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Belén García i Jesús Suárez Pérez del Río (Univ. Oviedo) . Post-doctoral - Gener de 2011
Plymouth University. Plymouth. REGNE UNIT. 2013 (0 Mesos 9 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Colin Christopher i Walled Aziz . Post-doctoral - Febrer de 2013
Universitat Autònoma de Barcelona. Bellaterra. ESPANYA. 2013 (0 Mesos 20 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Jaume Llibre i Armengol Gasull . Post-doctoral - Novembre de 2013
Universidad de Oviedo. Gijón. ESPANYA. 2014 (0 Mesos 7 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Belén García i Jesús Suárez Pérez del Río (Univ. Oviedo) . Post-doctoral - Gener de 2014
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2014 (0 Mesos 10 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb el Professor Héctor Giacomini (Univ. Tours) . Post-doctoral - Abril/Maig 2014
Universitat Autònoma de Barcelona. Bellaterra. ESPANYA. 2014 (0 Mesos 12 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Armengol Gasull i Jordi Villadelprat . Post-doctoral - Novembre de 2014
Université de Tours. Tours. FRANÇA. 2016 (7 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb el Professor Héctor Giacomini (Univ. Tours) . Post-doctoral - Febrer 2016
Universitatea Babes-Bolyai. Cluj-Napoca. ROMANIA. 2017 (8 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb la Professora Adriana Buica . Post-doctoral - Abril 2017
Universidad de Oviedo. Gijón. ESPANYA. 2018 (6 Dies) . Treball de recerca en temes conjunts amb els Professors Jesús Suárez Pérez del Río i Antón Lombardero (Univ. Oviedo) . Post-doctoral - Febrer de 2018

Formació acadèmica

Llicenciatura en Matemàtiques . Universitat Politècnica de Catalunya . 06/07/2000 . (Diplomatura / Llicenciatura / Grau)
Doctora en Matemàtiques . Universitat Autònoma de Barcelona . 11/01/2005 . (Doctorat )

Gestió d'activitats de R+D

Sóc avaluadora de la la ANEP (Agencia Nacional de Evaluación y Prospectiva) des del any 2015 . He realitzat la tasca d'avaluadora en diferents projectes de recerca . 2015

Participacions a Congressos

Grau M. (2000). . (Secretaria comité organitzador) . 2nd Symposium on Planar Vector Fields . Lleida . ESPANYA
Chavarriga J, Grau M. (2001). On a counterexample of Lins-Neto conjecture. (Presentació Comunicació) . XVII CEDyA y VII CMA . Salamanca . ESPANYA
Chavarriga J, Grau M. (2001). Curvas algebraicas invariantes de grado arbitrariamente alto para una familia de sistemas cuadráticos no racionalmente integrables. (Presentació Comunicació) . Seminario de Geometría Compleja y Sistemas Dinámicos . Valparaíso . XILE
Chavarriga J, Sáez E, Szántó I, Grau M. (2002). On the 16th Hilbert problem for a Kukles systems. (Póster) . Nolineal 2002 . Cuenca . ESPANYA
Grau M. (2002). . (Sense especificar) . JISD 2002, Jornades d'Introducció als Sistemes Dinàmics 2002 . Barcelona . ESPANYA
Grau M. (2002). . (Sense especificar) . 41st Séminaire de Mathématiques Supérieures . Montreal . CANADÀ
Grau M. (2002). . (Sense especificar) . CIRM: Bifurcations de systèmes différentiels, applications à la biologie . Luminy (Marsella) . FRANÇA
Grau M. (2003). . (Sense especificar) . D Days 2003 . Salou . ESPANYA
Grau M. (2003). . (Sense especificar) . Workshop on planar differential equations . Lleida . ESPANYA
Chavarriga J, Giacomini H, Grau M. (2003). Quadratic systems with an algebraic limit cycle of degree 2 or 4 do not have a Liouvillian first integral. (Presentació Comunicació) . Equadiff 2003 . International Conference on Differential Equations, World Sientific, 2005, pp. 325--327 . Hasselt . BÈLGICA
García IA, Giné J, Grau M. (2003). Limit sign invariance through rays of the angular speed to tackle the monodromy problem. (Presentació Comunicació) . XVIII CEDyA y VIII CMA . Tarragona . ESPANYA
Grau M. (2003). . (Sense especificar) . Planar vector fields, part of the Trimester on Dynamical Systems at the Institut Henri Poincaré . Paris . FRANÇA
Chavarriga J, Giacomini H, Grau M. (2003). Invariant algebraic curves and non-degenerate singular points for planar polynomial differential systems. (Conferència invitada) . Seminaire: Equations Différentielles et Systemes Intégrables . Toulouse . FRANÇA
Giacomini H, Giné J, Grau M. (2004). Ecuaciones diferenciales lineales y integrabilidad para sistemas en el plano. (Presentació Comunicació) . NoLineal 2004 . ISBN del libro de resúmenes del congreso: 84-688-7462-0 . Toledo . ESPANYA
Grau M. (2004). . (Sense especificar) . D Days 2004 . La Manga del Mar Menor (Murcia) . ESPANYA
Chavarriga J, Giacomini H, Grau M. (2005). Necessary conditions for the existence of invariant algebraic curves: value of the cofactor at singular points. (Conferència invitada) . Seminari de Sistemes Dinàmics de la UAB (dia 7 de Febrer de 2005) . Barcelona . ESPANYA
Giacomini H, Grau M. (2005). Sobre l'estabilitat d'òrbites periòdiques en sistemes diferencials en el pla. (Conferència invitada) . Deiminari a la URV (dia 18 de Maig de 2005) . Tarragona . ESPANYA
Gasull A, Giacomini H, Grau M. (2005). On the stability of periodic orbits for differential systems in R^n. (Presentació Comunicació) . Equadiff 11 . Bratislava . ESLOVÀQUIA
Grau M. (2006). . (Sense especificar) . Barcelona Conference in Planar Vector Fields 2006 . Barcelona . ESPANYA
Gasull A, Giné J, Grau M. (2006). On the multiplicity of limit cycles for planar differential systems. (Conferència invitada) . Seminari de Sistemes Dinàmics de la UAB (dia 20 de Març de 2006) . Barcelona . ESPANYA
Grau M. (2006). Advanced Course on Limit Cycles of Differential Equations. (Sense especificar) . Barcelona . ESPANYA
Gasull A., Giacomini H., Grau M. (2006). An alternative computation of the characteristic multipliers associated to periodic orbits. (Conferència invitada) . Seminari de Sistemes Dinàmics de la UAB (dia 16d'Octubre de 2006) . Barcelona . ESPANYA
Grau M. (2007). . (Sense especificar) . RTNS 2007 . Granada . ESPANYA
Gavrilov L, Giné J, Grau M. (2007). Ciclicidad del anillo de periodo en una familia de centros nilpotentes. (Presentació Comunicació) . NoLineal 2007 . Ciudad Real . ESPANYA
García IA, Giacomini H, Grau M. (2007). Bifurcación de Ciclos Límite de un Gráfico Compacto Monodrómico a través del Inverso de Factor Integrante. (Presentació Comunicació) . Nolineal 2007 . Ciudad Real . ESPANYA
Gavrilov L, Giné J, Grau M. (2007). The first Melnikov function for a family of planar quasihomogeneous polynomial differential systems. (Presentació Comunicació) . International Conference on Nonlinear Operators, Differential Equations and Applications (ICNODEA 2007) . Cluj--Napoca . ROMANIA
Grau M. (2007). . (Sense especificar) . ICHFM07 . Saragossa . ESPANYA
García IA, Giacomini H, Grau M. (2007). Estudio de la bifurcación de ciclos límite a partir de un gráfico mediante el inverso de factor integrante. (Presentació Comunicació) . XX CEDyA y X CMA . Sevilla . ESPANYA
Grau M, López N. (2008). Aprenentatge actiu dels exercicis de matemàtiques a l'aula. (Póster) . V Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació (CIDUI) . Lleida . ESPANYA
García IA, Giacomini H, Grau M. (2007). Inverse integrating factor and cyclicity. (Conferència invitada) . Seminari de Sistemes Dinàmics de la UAB (dia 17 de Desembre de 2007) . Barcelona . ESPANYA
Grau M. (2008). . (Sense especificar) . Workshop sobre Órbitas Periódicas de Ecuaciones Diferenciales . Tossa de Mar (Girona) . ESPANYA
Grau M, Mañosas F, Villadelprat J. (2008). Zeros of Abelian integrals and Chebyshev systems. (Conferència invitada) . Classical Problems on Planar Polynomial Vector Fields . Banff . CANADÀ
Grau M. (2009). . (Sense especificar) . RTNS 2009 . Carmona (Sevilla) . ESPANYA
Grau M, Villadelprat J. (2009). Bifurcation of critical periods from four families of cubic isochronous centers. (Conferència invitada) . Seminari de Sistemes Dinàmics de la UAB (dia 16 de Març de 2009) . Barcelona . ESPANYA
Buica A; Giné J; Grau M. (2010). Essential perturbations of polynomial vector fields with a period annulus. (Presentació Comunicació) . SIMAI 2010 . Cagliari . ITÀLIA
Grau M. (2010). . (Membre comité organitzador) . 3rd Symposium on Planar Vector Fields . Lleida . ESPANYA
Grau M. (2011). Co-organitzadora de la sessió paral.lela 'Limit cycles of differential equations' amb Magdalena Caubergh (UAB). (Membre comité organitzador) . Equadiff 2011 . Loughborough . REGNE UNIT
Grau M. (2011). On universal centers. (Conferència invitada) . Advances in Qualitative Theory of Differential Equations 2011 . Castro-Urdiales (Cantabria) . ESPANYA
Grau M (2011). . (Sense especificar) . I Jornadas EMIE, 'La Enseñanza de la Matemáticas en Ingeniería de la Edificación' . Madrid . ESPANYA
Grau M. (2012). Differential Galois Theory and some Applications in Physics. (Sense especificar) . Curs: Teoria de Picard-Vessiot . Barcelona . ESPANYA
Giné J, Grau M, Llibre J. (2012). Liouvillian integrability and invariant algebraic curves of ordinary differential equations. (Póster) . NTDS 2012, New Trends in Dynamical Systems . Salou . ESPANYA
Grau M; Gregorio E (2013). Aplicaciones de la programación matemática entera en la edificación. (Presentació Comunicació) . II Jornadas EMIE, 'La Enseñanza de la Matemáticas en Ingeniería de la Edificación' . Actas 2o Congreso Nacional EMIE. ISBN: 978-84-8363-992-4 . València . ESPANYA
Giné J, Grau M, Santallusia X. (2013). Centers in the trigonometric Abel equation. (Presentació Comunicació) . Equadiff 2013 . Praga . REPÚBLICA TXECA
Giné J, Grau M, Santallusia X. (2013). Universal centers in the trigonometric Abel equation. (Presentació Comunicació) . XXIII C.E.D.Y.A. / XIII Congreso de Matemática Aplicada . Castellón . ESPANYA
Giné J, Grau M, Pérez-González S. (2013). Center conditions for nilpotent and degenerate singular points. (Presentació Comunicació) . XXIII C.E.D.Y.A. / XIII Congreso de Matemática Aplicada . Castellón . ESPANYA
Giné J, Grau M, Buica A. (2014). Essential perturbations of quadratic and cubic systems. (Presentació Comunicació) . 10th AIMS Conference on Dynamical Systems, Differential Equations and Applications . Madrid . ESPANYA
Grau M. (2015). Location of limit cycles and bounds for bifurcation values. (Conferència invitada) . Advances in Qualitative Theory of Differential Equations 2015 . Tarragona . ESPANYA
Buica A, Giné J, Grau M. (2016). Essential perturbations in planar polynomial differential systems. (Conferència invitada) . The second workshop on Dynamical Systems and Applications 2016 . Maribor, Eslovenia . ESLOVÈNIA
Maite Grau (2016). 4th Symposium on Planar Vector Fields. (Membre comité organitzador) . 4th Symposium on Planar Vector Fields . Lleida . ESPANYA
Maite Grau (2017). Jornadas de seguimiento MTM. (Sense especificar) . Exposició dels resultats científics i el desenvolupament del projecte 'Métodos cualitativos en sistemas diferenciales continuos'' (ref. MTM2014-53703-P) del qual he estat la IP, el dia 26/05/2017 a la seu de la Agencia Estatal de Investigación a Madrid . Madrid . ESPANYA
Grau, Maite (2021). DDays 2021. (Membre comité organitzador) . DDays 2021 . Lleida . ESPANYA

Participació en Comitès i Representacions

Membre del Consell de Departament del Departament de Matemàtica de la Universitat de Lleida . He estat membre d'aquesta comissió des del curs 2005/06. . 01/01/2005
Membre de la Comissió d'Estudis d'Arquitectura Tècnica . He estat membre d'aquesta comissió des del curs 2005/06 al curs 2008/09. . 01/01/2005
Membre de la Comissió d'elaboració del Pla d'Estudis per al Grau en Enginyeria de l'Edificació . Sóc membre d'aquesta comissió des del curs 2007/08 al curs 2008/09. . 01/01/2007
Membre de la Comissió de Política Lingüística de la UdL . Sóc membre d'aquesta comissió des del curs 2007/08. . 01/01/2007
Membre de la Comissió d'Estudis del Grau en Enginyeria d'Edificació . (31/08/2013) . He estat membre d'aquesta comissió des del curs 2009/10 fins al 2012/13. . 01/01/2009 - 31/08/2013
Membre de la Junta de Centre . He estat membre d'aquesta junta des del curs 2009/10. . 01/01/2009
Coordinadora de la titulació d'Arquitectura Tècnica . (31/08/2010) . Titulació de la EPS de la UdL. . 01/07/2009 - 31/08/2010
Coordinadora del Grau en Enginyeria d'Edificació . (31/01/2012) . Titulació de la EPS de la UdL. . 01/09/2010 - 31/01/2012
Membre de la Comissió d'Estudis del Grau en Arquitectura Tècnica . He estat membre d'aquesta comissió des del curs 2013/14. . 01/09/2013
Adjunta de direcció a l'EPS . (29/02/2016) . Encarregada dels temes de qualitat i el pla de millora de l'EPS. . 01/04/2015 - 29/02/2016
Cap d'Estudis . Titulacions de la branca industrial i del Grau en Arquitectura Tècnica i Edificació . 01/03/2016
Membre de la Comissió d'elaboració del Pla d'Estudis per al Grau en Enginyeria de l'Energia i Sostenibilitat . He estat membre d'aquesta comissió des del maig 2016 al maig 2017. . 01/05/2016
Membre de la Comissió d'elaboració del Pla d'Estudis per al Grau en Enginyeria Química, Màster en Enginyeria del Cuir i Grau en Enginyeria en Organització Industrial i Logística . He estat membre d'aquesta comissió des del maig 2017 al maig 2018. . 01/05/2017

Projectes

Estudio cualitativo de los sistemas dinámicos con énfasis en sus bifurcaciones (Programa Nacional de Promoción General del Conocimiento - Física y Matemàticas (BFM)) . 2002 - 2005 . Ref.BFM2002-04236-C02-01 . Ministerio de Ciencia y Tecnología (MICYT) . IP: Javier Chavarriga Soriano . (3 Investigadors)
Métodos algebraicos e integrabilidad en las ecuaciones diferenciales polinomiales (Programa Nacional de Matemáticas (MTM)) . 2005 - 2008 . Ref.MTM2005-06098-C02-02/ . Ministerio de Educación y Ciencia . IP: Jaume Giné Mesa . (4 Investigadors)
 • Centro
 • Género
 • Integrabilidad
 • Solución algebraica
Seminari de Sistemes Dinamics (Ajuts a la Recerca) . 2006 - 2008 . Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació (Generalitat de Catalunya) DURSI . IP: Isaac Antoni Garcia Rodriguez . (3 Investigadors) . Reconeixement de grup de recerca singular (Modalitat C) per la Generalitat de Catalunya en la Resolució de 18 d'Octubre de 2005. Projecte sol.licitat en la convocatoria 2005. Sol.licitud d'Ajuts de Suport als Grups de Recerca de Catalunya (SGR) en la modalitat de Grup de Recerca Singular (GRS).
Implementació d'estratègies d'aprenentatge actiu, assaig de noves formes d'avaluació i encaix de les tecnologies de la informació i la comunicació en l'ensenyament de les matemàtiques dins el context de les titulacions de l'EPS (Ajuts per a projectes d'Innovació docent) . 2007 - 2009 . Universitat de Lleida (UdL) . IP: Joan Gimbert Quintilla . (10 Investigadors)
Dinámica, Atractores y Nolinealidad: Caos y Estabilidad. (Acción complementaria) (Programa Nacional de Matemáticas (MTM)) . 2009 - 2010 . Ref.MTM2008-01396 -E/MTM . Ministerio de Ciencia e Innovación . IP: Carmen Nuñez Jiménez . (209 Investigadors)
Metodos cualitativos e integrabilidad en las ecuaciones diferenciales en el plano (Área Temática de Matemáticas (MTM)) . 2009 - 2011 . Ref.MTM2008-00694 . Ministerio de Educación y Ciencia . IP: Jaume Giné Mesa . (8 Investigadors)
 • Simetrías de Lie
 • Problemas de centro
 • Ciclos límite
 • Integrabilidad
 • Bifurcaciones
Seminari de Sistemes Dinàmics - Grup de Recerca Consolidat (Ajuts a la Recerca) . 2010 - 2013 . Ref.2009 SGR 381 . Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR). Generalitat de Catalunya. . IP: Jaume Gine Mesa . (8 Investigadors)
Dinámica, Atractores y Nolinealidad: Caos y Estabilidad. (Acción complementaria) (Programa Nacional de Matemáticas (MTM)) . 2010 - 2011 . Ref.MTM2009-06507–E/MTM . Ministerio de Ciencia e Innovación . IP: Carmen Nuñez Jiménez . (221 Investigadors)
Bifurcaciones, integrabilidad y propiedades cualitativas de familias de campos vectoriales (Área Temática de Matemáticas (MTM)) . 2012 - 2014 . Ref.MTM2011-22877 . Ministerio de Ciencia e Innovación . IP: Isaac Antoni Garcia Rodriguez . (6 Investigadors)
 • Simetrías de Lie
 • Bifurcaciones
 • Ciclos límite
 • Problemas de centro
 • Integrabilidad
Sistemes Dinàmics Aplicats en Energia Solar (SDAES) (Ajuts de suport a la recerca de grups i xarxes) . 2014 - 2017 . Ref.2014 SGR 1204 . Departament d'Economia i Coneixement (Generalitat de Catalunya) . IP: Daniel Chemisana Villegas . (12 Investigadors)
 • Integrabilidad
 • Problemas de centro
 • Ciclos límite
 • Teoria de semiconductors
 • Simulació per elements finits
 • Equacions diferencials en el pla
 • Bifurcaciones
 • Energía solar
 • Sistemes òptics
 • Sistemes fotovoltaics
Métodos cualitativos en sistemas diferenciales continuos (Área Temática de Matemáticas (MTM)) . 2015 - 2018 . Ref.MTM2014-53703-P . Ministerio de Economía y Competitividad . IP: Maria Teresa Grau Montaña
 • ciclicidad
 • Ciclo límite
 • Integrabilidad
 • Bifurcación
Órbitas periodicas e integrabilidad en sistemas diferenciales continuos (Área Temática de Matemáticas (MTM)) . 2018 - 2020 . Ref.MTM2017-84383-P . Ministerio de Economía, Indústria y Competitividad . IP: Maria Teresa Grau Montaña
 • ciclicidad
 • Ciclo límite
 • Integrabilidad
 • Bifurcación
Sistemes Dinàmics Aplicats en Energia Solar (SDAES) (Ajuts de suport a la recerca de grups i xarxes) . 2018 . Ref.2017 SGR 1276 . Departament d'Economia i Coneixement (Generalitat de Catalunya) . IP: Daniel Chemisana Villegas . (21 Investigadors)
 • Integrabilidad
 • Problemas de centro
 • Ciclos límite
 • Teoria de semiconductors
 • Simulació per elements finits
 • Equacions diferencials en el pla
 • Bifurcaciones
 • Energía solar
 • Sistemes òptics
 • Sistemes fotovoltaics
Análisis cualitativo, integrabilidad y bifurcaciones en sistemas dinámicos continuos (Sense especificar) . 2021 - 2024 . Ref.PID2020-113758GB-I00 . Ministerio de Ciencia e Innovación . IP: Isaac Antoni García Rodríguez
 • Ecuaciones diferenciales
 • Integrabilidad
 • Lingüística del corpus
 • Bifurcaciones
 • órbitas periódicas

Tesis, tesines i treballs

Maria Teresa Grau Montaña . (2004) . Contribution to the qualitative study of planar differential systems (Tesi Doctoral Internacional) . Universitat Autònoma de Barcelona.
Maria Teresa Grau Montaña . (2002) . On the center problem, the integrability and the 16 Hilbert problem for planar polynomial differential systems (Treball de Recerca) . Universitat Autònoma de Barcelona.
Daniel Pardell Mateu . (2006) . Eina multiplataforma per analitzar els resultats en exercicis de Card Sorting (Treball Fi de Carrera) . Universitat de Lleida.
de Prada, Paz . (2007) . On the center problem and the cyclicity of the circumference for planar polynomial differential systems (Treball de Recerca) . Universidad de Valladolid.
Moreno Cuesta, Bruno . (2013) . Aplicació dels mètodes de programació lineal per a l'optimització de recursos en projectes d'enginyeria d'edificació (Treball Fi de Grau) . Universitat de Lleida.
Xavier Santallusia Esvert . (2013) . Centres no universals en l'equació d'Abel trigonomètrica (Treball Fi de Màster) . Universitat Autònoma de Barcelona.
Santallusia Esvert, Xavier . (2017) . Contribution to the center and integrability problems in planar vector fields (Tesi Doctoral) . Universidad de Lleida.

Publicacions en revistes

Chavarriga J, Giné J, Grau M. (2002). Integrable systems via polynomial inverse integrating factors. Bulletin des Sciences Mathematiques, 126(4), pp. 315 - 331 . ISSN: 0007-4497
Chavarriga J, Grau M. (2003). Invariant algebraic curves linear in one variable for planar real quadratic systems. Applied Mathematics and Computation, 138(2-3), pp. 291 - 308 . ISSN: 0096-3003
Chavarriga J, Grau M. (2003). A family of non Darboux-integrable quadratic polynomial differential systems with algebraic solutions of arbitrarily high degree. Applied Mathematics Letters, 16, pp. 833 - 837 . ISSN: 0893-9659
Chavarriga J, Grau M. (2003). Some open problems related to 16b Hilbert problem. Sci. Ser. A Math. Sci. (N.S.), 9, pp. 1 - 26
Chavarriga J, Sáez E, Szántó I, Grau M. (2004). Coexistence of limit cycles and invariant algebraic curves on a Kukles system. Nonlinear Analysis-Theory Methods & Applications, 59(5), pp. 673 - 693 . ISSN: 0362-546X
Giné J, Grau M. (2005). Characterization of isochronous foci for planar analytic differential systems. Proceedings of the Royal Society of Edinburgh Section A-Mathematics, 135(5), pp. 985 - 998 . ISSN: 0308-2105
Giacomini H, Grau M. (2005). On the stability of limit cycles for planar differential systems. Journal of Differential Equations, 213, pp. 368 - 388 . ISSN: 0022-0396
Chavarriga J, Giacomini H, Grau M. (2005). Necessary conditions for the existence of invariant algebraic curves for planar polynomial systems. Bulletin des Sciences Mathematiques, 129(2), pp. 99 - 126 . ISSN: 0007-4497
Giacomini H, Giné J, Grau M. (2006). Integrability of planar polynomial differential systems through linear differential equations. Rocky Mountain Journal of Mathematics, 36(2), pp. 457 - 485 . Repositori Institucional . ISSN: 0035-7596
Giné J, Grau M. (2006). Linearizability and integrability of vector fields via commutation. Journal of Mathematical Analysis and Applications, 319(1), pp. 326 - 332 . ISSN: 0022-247X
Giné J, Grau M. (2006). A note on: 'Relaxation Oscillators with Exact Limit Cycles'. Journal of Mathematical Analysis and Applications, 324(1), pp. 739 - 745 . ISSN: 0022-247X
García IA, Giné J, Grau M. (2006). A Necessary Condition in the Monodromy Problem for Analytic Differential Equations on the Plane. Journal of Symbolic Computation, 41(9), pp. 943 - 958 . ISSN: 0747-7171
Giné J, Grau M. (2006). Coexistence of algebraic and non-algebraic limit cycles, explicitly given, using Riccati equations. Nonlinearity, 19(8), pp. 1939 - 1950 . ISSN: 0951-7715
Giacomini H, Giné J, Grau M. (2007). The role of algebraic solutions in planar polynomial differential systems. Mathematical Proceedings of the Cambridge Philosophical Society, 143, pp. 487 - 508 . Repositori Institucional . ISSN: 0305-0041
Gasull A, Giné J, Grau M. (2007). Multiplicity of limit cycles and analytic m-solutions for planar differential systems. Journal of Differential Equations, 240(2), pp. 375 - 398 . ISSN: 0022-0396
Giacomini H, Giné J, Grau M. (2008). Linearizable planar differential systems via the inverse integrating factor. Journal Of Physics a-Mathematical And Theoretical, 41(13), pp. 135 - 205 . ISSN: 1751-8113
Giné J, Grau M., de Prada P. (2008). On the multiplicity of the circumference in planar polynomial vector fields. Fixed Point Theory, 9(1), pp. 105 - 137 . ISSN: 1583-5022
Gasull A, Giacomini H, Grau M. (2008). On the stability of periodic orbits for differential systems in R-n. Discrete and Continuous Dynamical Systems-Series B, 10(2-3), pp. 495 - 509 . ISSN: 1531-3492
Garcia IA, Giacomini H, Grau M (2010). The inverse integrating factor and the Poincaré map. Transactions of the American Mathematical Society, 362, pp. 3591 - 3612 . Repositori Institucional . ISSN: 0002-9947
Grau M, Peralta-Salas D (2009). A note on linear differential equations with periodic coefficients. Nonlinear Analysis-Theory Methods & Applications, 71, pp. 3197 - 3202 . ISSN: 0362-546X
Gavrilov L, Giné J, Grau M (2009). On the cyclicity of weight-homogeneous centers. Journal of Differential Equations, 246, pp. 3126 - 3135 . ISSN: 0022-0396
Grau M, Mañosas F, Villadelprat J. (2011). A Chebyshev criterion for Abelian integrals. Transactions of the American Mathematical Society, 363(1), pp. 109 - 129 . Repositori Institucional . ISSN: 0002-9947
Giné J, Grau M, Llibre J (2011). On the polynomial limit cycles of polynomial differential equations. Israel Journal of Mathematics, 181, pp. 461 - 475 . ISSN: 0021-2172
Grau M, Villadelprat J (2010). Bifurcation of critical periods from Pleshkan's isochrones. Journal of the London Mathematical Society-Second Series, 81(2), pp. 142 - 160 . ISSN: 0024-6107
Giné J, Grau M (2010). Weierstrass integrability of differential equations. Applied Mathematics Letters, 23(5), pp. 523 - 526 . Repositori Institucional . ISSN: 0893-9659
Garcia IA; Grau M (2010). A survey on the inverse integrating factor. Qualitative Theory Of Dynamical Systems, 9(1), pp. 115 - 166 . Repositori Institucional . ISSN: 1575-5460
Garcia IA; Grau M; Llibre J (2010). First integrals and Darboux polynomials of natural polynomial Hamiltonian systems. Physics Letters A, 374, pp. 4746 - 4748 . ISSN: 0375-9601
García IA, Giacomini H, Grau M. (2011). Generalized Hopf Bifurcation for Planar Vector Fields via the Inverse Integrating Factor. Journal Of Dynamics And Differential Equations, 23, pp. 251 - 281 . ISSN: 1040-7294
Conde J; Grau M.; Miret JM; (2010). FotoMath 2009: I Concurs de Fotografi a Matemàtica del Departament de Matemàtica de la UdL. Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques, 29, set2010, pp. 16 - 17 . http://scm.iec.cat (http://scm.iec.cat/Publicacions/noticies/N29.pdf) . ISSN: 1696-8247
Conde J; Grau M.; Miret JM; (2011). Ciencia en Acción 2011. La Gaceta de la RSME, 14(4), pp. 683 - 692 . http://gaceta.rsme.es/ (http://gaceta.rsme.es/vernumero.php?id=84)
Garcia B; Giné J; Grau M; Pérez del Río JS. (2012). On the multiplicity of algebraic limit cycles. Journal Of Dynamics And Differential Equations, 24(3), pp. 539 - 560 . ISSN: 1040-7294
Giné J; Grau M; Llibre J. (2013). Universal centers and composition conditions. Proceedings of the London Mathematical Society, 106(3), pp. 481 - 507 . Repositori Institucional . ISSN: 0024-6115
Giné J, Grau M, Llibre J. (2013). A note on Liouvillian first integrals and invariant algebraic curves. Applied Mathematics Letters, 26(2), pp. 285 - 289 . Repositori Institucional . ISSN: 0893-9659
Giné J; Grau M; Llibre J. (2013). Averaging theory at any order for computing periodic orbits. Physica D, 250, pp. 58 - 65 . Repositori Institucional . ISSN: 0167-2789
Conde J; Grau M.; Miret JM; (2013). FotoMath 2011: II Concurs de Fotografi a Matemàtica del Departament de Matemàtica de la UdL. Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques, 33, feb2013, pp. 20 - 21 . http://scm.iec.cat . ISSN: 1696-8247
Giné J, Grau M, Llibre J. (2013). Polynomial and rational first integrals for planar quasi-homogeneous polynomial differential systems. Discrete and Continuous Dynamical Systems, 33(10), pp. 4531 - 4547 . Repositori Institucional . ISSN: 1078-0947
Giné J; Grau M; Llibre J. (2014). Polynomial and rational first integrals for planar homogeneous polynomial differential systems. Publicacions Matematiques, EXTRA, pp. 255 - 278 . Repositori Institucional . ISSN: 0214-1493
Giné J; Grau M; Santallusia X (2013). Composition conditions in the trigonometric Abel equation. Journal Of Applied Analysis And Computation, 3(2), pp. 133 - 144 . Repositori Institucional . ISSN: 2156-907X
Giné J; Grau M; Llibre J. (2013). On the extensions of the Darboux theory of integrability. Nonlinearity, 26, pp. 2221 - 2229 . Repositori Institucional . ISSN: 0951-7715
Giné J; Grau M; Santallusia X (2014). Universal centers in the cubic trigonometric Abel equation. Electronic Journal Of Qualitative Theory Of Differential Equations, 2014(1), pp. 1 - 7 . Repositori Institucional . ISSN: 1417-3875
Conde J; Grau M. (2014). FotoMath 2013: III Concurs de Fotografía Matemàtica del Departament de Matemàtica de la UdL. Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques, 36, jul2014, pp. 26 - 28 . http://scm.iec.cat . ISSN: 1696-8247
Buica A; Giné J; Grau M. (2015). Essential perturbations of polynomial vector fields with a period annulus. Communications On Pure And Applied Analysis, 14(3), pp. 1073 - 1095 . Repositori Institucional . ISSN: 1534-0392
Grau M, Llibre J. (2015). Divergence and Poincaré-Liapunov constants for analytic differential systems. Journal of Differential Equations, 258, pp. 4348 - 4367 . Repositori Institucional . ISSN: 0022-0396
Giacomini H, Grau M (2015). Transversal conics and the existence of limit cycles. Journal of Mathematical Analysis and Applications, 428, pp. 563 - 586 . Repositori Institucional . ISSN: 0022-247X
Grau M; Conde J. (2015). Curs Aprenem Matemàtiques a través dels Rellotges de Sol. Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques, 37, feb2015, pp. 34 - 36 . http://scm.iec.cat . ISSN: 1696-8247
Giné, J; Grau, M; Llibre, J. (2015). Limit cycles bifurcating from planar polynomial quasi--homogeneous centers. Journal of Differential Equations, 259, pp. 7135 - 7160 . Repositori Institucional . ISSN: 0022-0396
Giné J, Grau M, Santallusia X (2016). The center problem and composition condition for Abel differential equations. Expositiones Mathematicae, 34(2), pp. 210 - 222 . Repositori Institucional . ISSN: 0723-0869
Gasull, Armengol; Giacomini, Héctor; Grau, Maite (2017). Effective construction of Poincaré-Bendixson regions. Journal Of Applied Analysis And Computation, 7(4), pp. 1549 - 1569 . Repositori Institucional . ISSN: 2156-907X
Conde J; Grau M; Martínez S. (2016). FotoMath 2015/16: IV Concurs de Fotografía Matemàtica del Departament de Matemàtica de la UdL. Notícies de la Societat Catalana de Matemàtiques, 40, des2016, pp. 23 - 25 . http://blogs.iec.cat/scm/publicacions/scm-noticies/ . ISSN: 1696-8247
Buica A; Giné J; Grau M. (2019). On the critical points of the flight return time function of perturbed closed orbits. Journal of Differential Equations, 266(12), pp. 8344 - 8369 . https://doi.org/10.1016/j.jde.2018.12.031 . ISSN: 0022-0396
Giné J.; Grau M.; Santallusia, X (2019). A counterexample to the composition condition conjecture for polynomial Abel differential equations. Ergodic Theory and Dynamical Systems, 39(12), pp. 3347 - 3352 . Repositori Institucional . ISSN: 0143-3857